Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Informació bàsica sobre protecció de dades

Maria Amorós és la responsable del tractament de les dades facilitades, amb la finalitat de gestionar la teva petició d’alta al servei de subscripcions, que garanteix el dret i l’accessibilitat a la informació pública dels usuaris, de transparència, accés a la informació, per tal de proporcionar-te la informació que ens sol·licitis de la nostra base de dades. Podem fer ús, també, d’alguna de les dades facilitades per comunicar- te les novetats, així com, per tal de conèixer la teva opinió sobre els serveis prestats.

Les dades facilitades, un cop finalitzat el motiu que n’ha originat la recollida, seran eliminades. Pots donar-te de baixa del servei de subscripció des dels mateixos correus de comunicacions o també enviant-nos un correu a art@mariaamoros.cat amb la teva petició.

Així mateix, t’informem que no es farà cap cessió o transferència de les teves dades i que pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al tractament d’aquestes, en els termes inclosos a la legislació vigents.

D’altra banda, et fem saber que utilitzem el Google Analytics per a la recollida de dades. La informació que generen les galetes (incloent- hi l’adreça IP) és transmesa i arxivada directament per Google en els servidors del web. Per tal d’impedir la recollida de l’adreça IP, tenim activada l’opció Anonymize IP, incorporada pel propi sistema, que emmascara els tres darrers dígits d’aquesta adreça de manera que l’anonimitza posant-los a 0.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, posem a la teva disposició la bústia art@mariaamoros.cat des d’on t’atendrà el delegat de protecció de dades.

Responsabilitat dels continguts

D’acord amb l’article 17 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico, no assumim la responsabilitat de la informació i continguts que es puguin obtenir a través d’enllaços o fonts alienes.