ARTICLES MUSICALS

Alicia Martin
Alicia Martin
29/01/2023
Hem conegut a la Maria Amorós a la fagotada de Lleida al maig. Vaig comprar dos regals i després vaig demanar un altre. Els regals van encantar i tornarem a comprar segur. Si voleu fer un regal especial no dubteu en demanar-li. Moltes gràcies Maria.
Gemma Estruch
Gemma Estruch
16/01/2023
Feina molt ben feta i entrega ràpida. Té coses molt boniques i són un regal perfecte per tots els amants de la música. Contacte amb la Maria ràpid i amb totes les facilitats. Sens dubte, tornaré a comptar amb ella per futura regals!!
Giulia Crosta
Giulia Crosta
02/01/2023
Maria non solo è una grande artista e professionista, ma è anche una persona gentile e attenta. Ho chiesto diversi lavori per il compleanno di un'amica violinista e Maria è riuscita a farmi ricevere tutto per tempo, contattandomi personalmente quando ha capito che la sua mail era finita nello spam! La mia amica è rimasta veramente impressionata dai regali e li adora!!! Consigliatissima a tutti i musicisti o amanti di musica, che apprezzando il valore delle realizzazioni artigianali. Grazie Maria!
Ana
Ana
21/12/2022
Un acierto, Maria es una gran profesional. Tiene buen gusto y sensibilidad. Los productos están hechos con tejidos y papel de muy buena calidad. No sólo es cumplidora con los plazos de entrega sino que, además, tuvo el detalle de mandarme algunas láminas preciosas de regalo con el envío. Altamente recomendable, le deseo todo el éxito.
Albert Mañosa
Albert Mañosa
13/12/2022
Regals plens de creativitat, art i amb la millor qualitat. Brillant! Moltes gràcies, Maria!
ROSER RIOS RALLÉ musicoterapeuta
ROSER RIOS RALLÉ musicoterapeuta
08/12/2022
Super bonics i plens d' amor i "carinyo" tot el que elabora la Maria Amorós. Els seus estoig, llibretes, carpetes....traspuen també el seu amor en vers la música i així trasllada als seus regals les seves dues passions. Et farà realitat però qualsevol proposta del tema que sigui. Mooolt recomanable.
Laia AC
Laia AC
27/11/2022
La Maria és capaç de captar a la primera la idea que vam voler plasmar en un body per un nouvingut de la nostra família. La seva sensibilitat aporta un valor afegit a la peça. No és el primer cop que confiem en ella i el seu art per fer regals amb encant. Si teniu la oportunitat, no ho dubteu ni un segon. Professionalitat i passió de la mà, que més es pot demanar? Infinites gràcies Maria, és un plaer confiar en persones amb tant talent com tu.
Gina Grimalt Mirada
Gina Grimalt Mirada
18/11/2022
Tracte estupendo i material maquíssim! Es nota que cada peça es fa amb amor i il.lusió. Ideal per fer regals personalitzats i conscients. Gràcies!